Ommerweg 68

7921 TE, Zuidwolde

0528-370516

brochure

Ervaringen van gasten

ervaringen van klanten, restaurant
"Een 3 gangen menu verrassingsmenu voor een goede prijs. Wij konden aangeven waar wij niet van houden en daar is goed rekening mee gehouden. Voor elk gerecht kregen wij een amuse, het soepje van broccoli is geweldig en ook de amuse voor het nagerecht was erg goed. Vooraf carpaccio. als hoofdgerecht kalfsbiefstuk en een goed dessert Mooie opmaak van de borden en een meer dan voldaan gevoel."
 "Wij hebben hier 2 keer heerlijk gegeten zowel vlees als vis... Goed gegeten waar je meestal heel wat dieper voor in de buidel moet tasten. Alles was prima in orde, de eerste avond was er een bruiloft waardoor het erg druk was maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de bijzonder attente en vriendelijke service. Ook de nagerechten waren aangenaam verrassend, het wijnarrangement goed afgestemd op de gerechten waarbij er niet op een drupje meer of minder gekeken werd... Echt een prima adres waar we bij toeval zijn beland."
 "Geweldig restaurant in een prachtige omgeving. Wij boekten met Groupon 2 overnachtingen met een 3 gangendiner. Heerlijke soep vooraf, met erg lekker brood met boter en zout. Als hoofdgerecht een prachtig stuk vlees met mooie friet en huisgemaakte mayonaise erbij. Het vlees was rood tot medium gebakken, wat overigens tevoren niet gevraagd was. Tot slot een verrassend toetje en een heerlijke bak (munt)thee met lekkernijen. Ook ontbijt was prima geregeld. Niet gek uitgebreid, maar meer dan voldoende keuze. Wat ik wel apart vond, was dat de eieren zachtgekookt waren."
 "We hebben een geweldig fijne avond gehad. Het eten was heerlijk, goede porties en goede bediening. Wij wonen op fietsafstand van het restaurant en zijn er al veel vaker geweest. Nemen vaak het verrassingsmenu, deze keer niet, is ook heel goed bevallen."
 "Heerlijke ruime kamer met uitstekende bedden en prachtig uitzicht over de velden. Goede douche. De twee (kostbare) fietsen konden binnen worden gestald. 's Avonds heerlijk gegeten, en 's ochtends uitgebreid ontbijt."
 "Wij hadden het 4 gangen verrassingsmenu genomen. We hebben echt heerlijk gegeten. Mooie presentatie en heerlijke smaakbeleving. De service was top; bijvoorbeeld bij de dame netjes de stoel aanschuiven. Wij komen hier zeker weer terug."
 "Heerlijk gegeten van een 3-gangenmenu. Met de prijs van € 32,50 is prijs/kwaliteit verhouding goed. Verse asperges gegeten van lokale aspergeteler. Tussendoor lekkere amuses. Zeker een aanrader!"

Mela Media - Plus Automatisering